There is a purpose in meeting people in life, some are there to test you, some will use you, some will teach you, and some will bring out the best in you.
My photo
Life is like a piano. White keys are happy moments & Black are sad moments. But remember both keys are played together to give sweet music.

Monday, 2 June 2014

Akhirnya kite dapat berbual dengan awak macam dulu lagi. Rasa rindu terus hilang bila dapat berbual. 

Kalau tidak, rindu selalu menggamit diri aku. 

Dulu, gambar kite berdua dijadikan sebagai pengubat rindu terhadap awak. 

Mungkin betul, jangan sesekali berkira untuk mengalahkan diri sendiri. 

Baru baru ini kite dapat berbual dengan awak. Walaupun dalam masa yang singkat, kite happy. Happy sebab dapat berbual dengan awak walaupun topic yang diperbualkan agak lame macam nak muntah darah kalau korang baca.

Tak sia sia kite beranikan diri untuk start bual dengan dia. Tapi kalau nak terus terang, memang rasa berat kalau disuruh untuk start dulu bak kata ongputih, take the first step. Biar lah aku terus terang kat sini. Aku selalu fikir panjang setiap kali nak start berbual dengan dia. Aku akan fikir macam mana nak start dan apa yang nak dibualkan nanti. Memang rasa negative menghantui aku tetapi aku selalu positifkan diri ini untuk mendapat hasil yang baik. Walaupun kadang kala rasa yang dia takkan reply or whatsoever, percayalah, kalau jodoh, takkan ke mana. To be honest lah kan, aku selalu risau kalau dia terasa diri aku ni agak annoying. Aku takut kalau dia menyampah dengan aku. Tapi entah lah.
Kalau aku suka kau, tak mungkin kau sua aku balik pun kan. So buat apa aku nak hebohkan yang aku ada crush dengan kau? Kalah hebohkan pun, macam lah amik kisah sangat. Kau sibuk dengan yang lain. Dengan dia dan dia. Aku ni siapa lah kan. 

Kalau aku kata aku rindu kau, kau rindu aku tak? Hm mesti tak sebab aku ni siapa je kan. 

No comments:

Post a Comment